dissabte, 15 de gener del 2011

EXIT D'INTERNET

La notícia tracta de que hi ha uns 500 llocs d'informació que concentren més de la meitat de totes les visites de tot el món. Aquest llocs són un 0,003% de totes les pàgines que existeixen al món actual. Aquesta dada indica l'èxit d'algunes pàgines. Les tres primeres webs de Internet són:

GOOGLE
Amb diferencia es la pagina que les persones visiten més. Es una pàgina especialitzada en la recerca d'imformació a Internet. Google es ara mateix el principal buscador de tot el planeta.





FACEBOOK
Es la segona web més visitada del món. Al principi es pensava que no seria tant visitada, una cosa passatjera per s'ha fet molt important i molt visitada per a les persones. També hi han altres webs impulsores de les relacions socials com: Tuenti, Twiter, entre d'altres. Però facebook es sense dubte la red social lider. Te mes de 500 milions d'usuaris i uns 200 milions de visites al mes.






YOUTUBE

Es la tercera web més visitada, s'ha convertit en el nou estandard del món audiovisual, compartir videos, tendencies, i moltes coses més.










OPINIO PERSONAL

La meva opinio després de llegir aquest article es que avui dia, al segle XXI, Internet va cada dia augmentant ja que moltes persones es sumen a visitar-la diariament. Les pàgines: Google, Facebook i Youtube fan molta falta a l'usuari, ja que per exemple a google pot buscar imformació de qualsevol cosa, facebook, es una red social que permet conectar-te i parlar amb els teus amics, pujar videos, fotos, enllaços, etc..
I per últim youtube, que jo la visito diariament, gairebe igual que les altres dos i que et permet escoltar musica, mirar videos i imformarte sobre les últimes aportacions documentals, etc..


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada